Ervaringen

Hier vind je wat ervaringen van mensen die jou voorgingen 🙂

Jörgen RaymannCabaretier

Ik ken Raúl als een absolute vakman! Zijn werk is altijd top kwaliteit! Zijn passie voor de fotografie is altijd terug te vinden in het eindresultaat. Zijn gevoel voor humor maken fotosessies met Raul altijd tot een feestje.

Zoureena Rijgermodel/miss Suriname/singer

Raul!! Is zeker weten 1 van de beste fotografen van su. Eentje waarmee ik altijd heel prettig werk, super professioneel, vriendelijk. Belangrijke van alles is dat hij je comfortabel laat voelen. Als startende model of fotograaf, kan je ook veel van hem leren. Hij heeft altijd goede tips. Keep it up Raul. Lobi❤

 

Blezzi by Merrel GrifithNatuurlijke stropen

Al twee jaar verzorgt Pure Visions / Raul Neijhorst foto’s voor mijn bedrijf “posters, flyers, banners, Facebook en Instagram”. Veelzijdig en een bijzonder creatieve fotograaf met een zeer klantvriendelijke karakter. Een absolute aanrader!!!
Prijs/kwaliteit: 5 sterren
Fotografie: 5 sterren
Service: 5 sterren

Niesha Dwarkamodel/engineer

Op de set bij Raúl heerst een ontspannen sfeer. Bovendien stelt hij je echt op je gemak en daarnaast zijn de foto’s écht heel erg mooi! Een absoluute aanrader om hem in te huren als fotograaf.

Sawita Nanhoemodel/mathematician

Van al de fotografen blijft Raul Neijhorst toch mijn favoriet. Een fotoshoot bij Raul is altijd een feestje! Geweldige sfeer! Hij zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. En nog belangrijker: het resultaat is amazing!

Samierah Kudhabuxmoeder van Yazleen en Zeyara

Raul is een super enthousiaste en vriendelijk fotograaf, die jong en oud op zijn of haar gemak laat voelen!!!

Deniece Reid2010

Hello everyone,

Mijn naam is Deniece Reid, ik ben 23 jaar JONG en ik kom uit Den Haag! In het dagelijks leven werk ik sinds kort fulltime in de Bijenkorf in Den Haag. Daarnaast liggen mijn interesses in reizen, lezen, schrijven, culturele activiteiten, fitnessen en shoppen (!!!). Mijn allergrootste passie is dans. Ik heb altijd al gedroomd van mijn eigen dansschool.

Omdat ik een carrièreswitch wilde maken, heb ik mijn turbulente en intensieve baan in de horeca opgezegd en gekozen voor een wat rustigere baan, zodat ik mij wat meer bezig kon gaan houden met commercieel modellenwerk.

Bij het zoeken naar goede fotografen voor mijn eerste portfolio shoots, werd Raúl Neijhorst mij aanbevolen door mijn vriendin Eunice. Na de afspraak te hebben gemaakt vertrokken wij (mijn personal assistant Eunice en ik) voor het eerst naar Delft om de fotoshoot mee te maken. Wat een feest was dat! Raúl bleek een zeer gastvriendelijke, relaxte, spontane en grappige fotograaf te zijn. Bovendien word je qua zoetigheden (lees: dikmakers :p) verschrikkelijk verwend bij Raúl, want als je de studio in komt lopen, lijkt het alsof je in het hoofdkantoor van de Jamin bent beland.
Ook voor de tropische sfeer wordt goed gezorgd door middel van heerlijke blikjes Fernandes, waardoor je je eventjes in het Caribische gebied waant.
De fotoshoot verliep erg goed, ik werd op m’n gemak gesteld en Raúl hielp met de verschillende poses. Verder luistert hij naar de wensen die je hebt en probeert hij zo goed mogelijk emoties vast te leggen op de lens.
Ook de lieve Liset verdient flink wat credits! Liset doet totaal niet onder aan de kwaliteiten van Raúl, want ook zij weet op haar eigen unieke manier een persoon zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen op de foto. Het is leuk om te zien hoe dit stel elkaar aanvult en supercreatieve resultaten boekt.

Mijn portfolioshoot was mij zó goed bevallen, dat ik besloot in een korte tijd WEER een shoot te doen bij Raúl en Liset. Dit was wederom geslaagd en kort daarna werd ik door Raúl zelf benaderd voor een aantal shoots voor een paar van zijn eigen projecten. De eerste was een Glamourshoot in samenwerking met visagiste Shirley Da Graca en de tweede een Urbanshoot op een vervallen locatie. Dit was echt heel erg leuk om te doen en zal ik nooit vergeten.

Allerliefste Raúl & Liset! Ik geloof dat ik nu een aardige veer in jullie reet heb gestoken!

DUS! Als je op zoek bent naar een veelzijdige shoot en wil je ÉCHT waar voor je geld?! Laat je dan fotograferen door Raúl Neijhorst en Liset Stoffers! Hun portfolio zegt genoeg!

Veel liefs,

Deniece (en natuurlijk ook van Eunice)

Saskia Soekirman2011

Hi,
Ik ben Saskia Soekirman, 25 jaartjes jong, studeer Relatie- en Sexcounselling aan de Academie voor Counselling en Coaching Suriname en ben werkzaam bij een Vertaal Instituut van de Caricom in Suriname.
Ik ben dol op reizen, shoppen, dansen, borrelen en most of all: voor de camera staan! 🙂 hahaha!

Raul heb ik via Hyves en Facebook leren kennen en bewonderde sinds het begin zijn FaNTaSTiSCHe Portfolio. In 2010 toen ie naar Suriname kwam, besloot ik van het ene op het andere moment dat ik een fotoshoot van deze man ZOU en MOEST hebben! …en het was me gelukt! Ik was SUPER excited vanaf ik de afspraak bevestigd had en kon niet wachten tot ik thuis was om een koffertje met kleren, schoenen en bijoux te vullen voor de shoot 🙂
Als het aan mij lag nam ik natuurlijk me hele wardrobe mee, maar dat kon natuurlijk niet! :p
De dag van de shoot was ik om 06:00 am al op..ik had volgens mij niet eens 4 uurtjes geslapen! Zooo opgewonden was ik! 🙂
Bij Raul aangekomen was ik nogal zenuwachtig aangezien het me eerste echte fotoshoot was met een man achter de camera hihi..maar dat liet ik natuurlijk niet blijken :p
Een paar maandjes geleden had ik al een outdoor fotoshoot gedaan, maar de fotograaf was zelf een excollega/vriendin van me en dacht dat ik me met een dame achter de camera toch meer op me gemak zou voelen.
BUT I GOT IT ALL WRONG!! Ik voelde me WREED op me gemak bij Raul en I had the Time of My Life! 🙂

Geweldig van Raul vind ik dat ie je helpt met het poseren! Erg handig vooral als het je eerste shoot is en de vlinders tekeer gaan in je buik van alle excitement 😉
Wat ik ook merkwaardig vind is dat je al je foto’s direkt na de shoot netjes op een CD krijgt (met 1 van je foto’s op de CD afgedrukt!!) en alle papierwerk..alles netjes in een mapje gedaan..ik wist direkt dat ik hier nooit spijt van zou krijgen en dat ik de juiste keus gemaakt had! Dit noem ik nou TOPKLASSE Fotografie!

Ik kijk nog vaak naar mijn honderden fantastische foto’s van mijn eerste en zeker niet de laatste fotoshoot van Raul!
Mijn shoot voor 2011 staat sedert juli 2010 geboekt, INDIEN Raul besluit naar Suriname te komen 😉

XOXO
Hugs & Kisses, Sas
(januari 2011)

Sabientje2010

Het is alweer 6 jaar geleden dat onze vriendschap is begonnen. Wat begon als collega’s is nu uitgegroeid tot ware vriendschap. Ik kan me nog heel goed herinneren hoe je was begonnen als hobby fotograaf. Een witte doek, een simpele camera, wat licht en leuke mensen die het leuk vonden om gefotograveerd te worden. Het was altijd lachen en gezellig! Je spontaniteit en gastvrijheid deed het ertoe drijven dat mensen graag bij je over de vloer kwamen. Dat zal een van je ‘spirits’ zijn geweest waardoor je nu zo succesvol bent geworden. Terugkijkend naar de shoots die we 6 jaar geleden hebben gedaan denk ik: ‘Oh my god’! Wat bezielde ons! Het grappige is dat we het die tijd echt GEWELDIG vonden! Foto’s met halve armen, gedraaide oorbellen, kragen die niet op zijn plek horen, slechte licht inval en noem zo maar op!
Kijkend naar je foto’s nu ben je zoveel gegroeid! Het is ongelofelijk hoe je jezelf hebt ontwikkeld en je je eigen stijl hebt gecreeerd. Veel dankzij jezelf, maar ook een deel door je grote liefde, Liset. Zij was er om je feedback te geven en je een spiegel voor te houden in je werk. In dit vak zijn details erg belangrijk wil je tot de beste behoren. Het is natuurlijk niet voor niets dat jouw werk staat in kranten, tijdschriften, billboards, bij mensen in de zaak en zovele andere media. Zelfs in het buitenland weten ze wie Raul Neijhorst is! Daar had je 6 jaar geleden niet over kunnen dromen toch!

Ik heb er zoveel bewondering voor voor het feit dat je zo veel bent gegroeit in dit vak. Het is niet iedereen gegunt om succesvol te worden in hun hobby. Alleen de echte doorzetters kunnen dit surviven. En dat ben jij. Ik heb gezien hoe hard je hebt gewerkt om te staan waar je nu staat. En je hebt het het dubbel en dwars verdient. Blijf wie je bent, want wie je nu bent is degene die het nog verder zal schoppen. Thanks for being my friend en dat je altijd voor me klaar staat en dat ik je altijd op je kan rekenen, elke tijdstip van de dag. Ik houd van jullie, Raul & Liset.. Ik ben trots op jullie. -ONE-

Much Love,

Your BFF
Sabientje, december 2010

Imani Halfhide2010

Hey lezers,

Mijn naam is Imani Halfhide. Ik ben 19 jaartjes jong en kom Arnhem. Momenteel woon in Amsterdam. Ik woon nu al 2 jaartjes hier, dit vanwege mijn opleiding. Ik studeer Mediamanagement aan het MA College in Amsterdam. Ik zit nu in het derde jaar en heb het erg naar me zin. Ik loop nu stage bij een multimedia bedrijf genaamd Sansyl BV. Ik werk daar op de afdeling HB Media. Hier doe ik onder andere marketing en management (natuurlijk wel assistent). Mensen entertainen is mijn hobby, dit doe ik al drie jaar. Hieronder kun je verstaan: modellenwerk, gogo-dancing, candygirl, hostesses werk & promo girl etc.

Mijn allereerste fotoshoot die ik ooit gedaan heb was bij Raul Neijhorst; dit was op 7 januari 2007. Deze fotoshoot heb ik gekregen van een hele goede vriend: Phil Tevreden, die jammer genoeg nu in Suriname zit. Dus bij deze wil ik nog heel even Raul Neijhorst en Phil Tevreden beiden bedanken, want dankzij hun ben ik nu waar ik nu ben en dat meen ik serieus uit m’n hart. Maar goed back to the pont.

Mijn eerste fotoshoot was erg leuk maar toch ook spannend. Voor iedereen die zijn of haar eerste shoot gaat doen is Raul de meeste geschikte fotograaf. Ik heb de afgelopen jaren zoveel fotografen mee gemaakt en het valt me steeds weer tegen. Veel fotografen weten niet hoe ze met mensen moeten omgaan. Dit maakt je dan erg onzeker en laat je niet op je gemak voelen, waardoor je dat terug gaat zien in je foto’s.

Ik heb onderhand al ongeveer acht shoots gedaan bij Raul en daarbij waren we in 2010 ook nog eens een week lang wezen shooten in Suriname. Zoveel samen gewerkt en nog steeds niet verveeld van elkaar. Hoe dat komt: Raul zit vol met creativiteit en daarbij is hij ook leergierig waardoor hij nieuwe dingen leert en wilt uitproberen. Dit maakt mij natuurlijk ook beter in hetgene wat ik doe en hier voor ben ik hem meer dan dankbaar!

Blijf scherp, want jullie zullen meer van ons samen zien!

Veel liefs!
Imani Halfhide (december 2010)

Clayton Derby2010

Mijn naam is Clayton O. W. Derby, ik ben 22 jaar.

Ik ben ICT student op het Polytechnic College Suriname (PTC). Ik ben helemaal weg van computers, webdesign en de technologie in het algemeen. Verder heb ik een voorliefde voor muziek (metal, rock, pop en ook klassiek), verslaafd aan films en tv series, literatuur (meer fictie), schrijven en “chillen” met vrienden. Ik ben enorm open-minded en sta altijd bereid een vriend in nood te helpen (in hoeverre ik daartoe in staat ben).

Verder ben ik al een jaar werkzaam in de horeca (nl. in een hotel). Niet bepaald “mijn vakgebied”, maar ik heb ervan leren houden en hou enorm veel van mijn werk.

Mijn fotoshoot was op 20 juli 2010; die dag herinner ik nog als gisteren. Vol spanning heb ik ernaar uitgekeken. Ik wilde al een fotoshoot met Raul sinds ik van hem heb gehoord. Zijn fotografie heb ik altijd uitstekend gevonden. Raul heeft namelijk een fotoshoot gedaan voor een goede vriendin van mij (die al enkele jaren betrokken is in de Surinaamse modellenwereld), en ik vond die foto’s uitstekend. Na wat browsing gedaan te hebben op Raul’s website had ik al gevraagd voor een fotoshoot. Wegens omstandigheden kon ik die niet meer doen, dus VOOR Raul’s geplande “vakantie” voor 2010 had ik al onofficieel gevraagd en toen het officieel was dat Raul naar Suriname kwam heb ik gelijk officieel gereserveerd. Op een dag werd ik gebeld en had ik hem eindelijk aan de lijn om een afspraak te maken.

Op de dag van 20 juli 2010, had ik verlof genomen, want wilde er niet vermoeid uitzien op de foto’s natuurlijk. Had alle outfits al voorbereid en was ready for the shoot. Een tikje nerveus, maar toch heus niet zo erg. Wat wel irritant was, was de enorm stormbui die plotseling die dag opkwam. Maar desondanks dat was ik toch beland op de plaatst van bestemming.

Kennis gemaakt met de welbekende fotograaf mr. Neijhorst 😀 en toen was het tijd voor de shoot. 3 uurtjes later en 300 foto’s later was ik een zeer tevreden klant van Raul. Ik had geen enkel negatieve ervaring om heel eerlijk te zijn en was tevreden en zelfs deel verrast met het eindresultaat van de foto’s.

Sinds die fotoshoot is mijn leven veranderd. Nou dat klinkt cliché en een beetje dramatisch, maar het is echt zo. Ik heb heel veel positieve reacties gehad en heb een andere (positief) zelfbeeld gekregen.

Op het werk, op school, zelf op straat heb ik veel complimentjes gekregen. Ook mijn Facebook friends aantal is geklommen sindsdien. Hahaha

Dus ik bedank Raul enorm voor de gelegenheid voor de fotoshoot, en sta al te popelen voor een volgende keer.

Groetjes,
Clayton Derby (december 2010)
Officially Photopimped by Raul Neijhorst

Maura Alvares2010

Hey Peoples,
Now you finally have a name and information to place with my face 🙂 What is there to say, my name is Maura, I’m 21 years old. My interests? Well they include reading (just hooked!), talking, laughing, watching movies, going on vacation, and swimming. Doing photoshoots is something that has also come on my list as a fun thing to do, I ended up doing a photoshoot with Raúl after being asked for a modeling job, and have been going to him ever since. Never having done shoots before I was more than satisfied with my results and I had a great time during the shoot. Raúl makes you feel comfortable, first explaining how things will go, the different things he wants he has in mind and asking you what you want and finally the shooting begins. I thought it was so much fun, just looking nice and having pictures taken, I am telling you that is the life, haha. For those of you that are shy, want a great photoshoot and not sure who to go to, stop stressing for your answer is here! Trust me, Raul is more than worth it. You get to see you results right away that he has taken and you get a copy of everything! I hope that you all have a great time just like I had and who knows I might be seeing you in the next FHM;).
Majestic Kisses,
**Maura** (2004)
—-//—-

Here I am writing this testimonial 7 years since experiencing the beginning of Raul Neijhorst/Pure Visions..my how time flies and how I’ve gotton to experience an amateur grow into an amazing professional. A fotoshoot with Raul Neijhorst to me isn’t just a fotoshoot, it’s: being welcomed by friendly faces, being able to feel totally comfortable, having a good time and making&getting that professional perfect picture you came to pure visions for. Raul Neijhorst isn’t just a name, it’s quality, perfection, expression and greatness all rolled into one. He goes above and beyond to please his clients and give them the everlasting picture perfect moments they long for. I can proudly say I look back to 7 years of great picture moments and look forward to many more moments where even now my children get to experience being shot by Raul Neijhorst.World be ready this star is rising…

Maura (december 2010)

Deborah Tjong A Hung2010

Hoi

Ik ben Debby en besloot voor mijn 30ste verjaardag nou eens eindelijk voor de camera te gaan staan. Zelfs hou ik heel veel van fotografie en fotografeer ook in mijn vrije tijd, dat is een van me grootste hobbies. Verder hou ik ook van digitale scrapbooking.

Ik ben werkzaam op de ICT afdeling bij een telecommunicatie bedrijf in Suriname.

Ik ken Raul al heel lang, heb hem leren kennen in de schoolbanken en heb ook nog bijna een heel jaar naast hem gezeten. Ergens door de jaren heen is ons vriendschap wel verwaterd en bleven we af en toe nog wel in contact via internet. Een paar jaar geleden begon de vriendschap weer op te pakken toen ik een artikel van Raul in een van onze lokale dagbladen zag. Daar las ik dat Raul bezig was met fotografie. Ik was gelijk weg van z’n foto’s.

Persoonlijk heb ik altijd van fotografie gehouden en besloot het in 2008 weer op te pakken en me echt te verdiepen daarin. Raul is daarin ook een grote hulp geweest, door steeds al m’n vragen te beantwoorden en ook heel veel tips en tricks te geven. Raul had wel ook eerder gevraagd om foto’s te maken, maar ik ben niet iemand die graag voor de lens staat, ik sta er liever achter.

In 2009 kwam Raul samen met Remco en 2 modellen naar Suriname toe voor het geven van een fotografie-workshop. Ik was meteen verkocht en schreef me in. Ook de workshop boeide me om verder te gaan met me fotografie en was leuk een “behind the scenes” look te krijgen hoe Raul te werk ging met zn modellen.

Na de workshop besloot ik ook eindelijk een shoot te boeken met Raul. Hij zou in 2010 weer in Suriname zijn; zo gezegd en zo gedaan. De shoot was ook een kado aan mezelf voor m’n 30ste verjaardag en de shoot hadden we gepland voor de dag erna.

Ergens wist ik al wat me te wachten stond en ergens ook niet. Ik voelde me wel heel erg op mijn gemak bij Raul, hij was trouwens ook de eerste fotograaf bij wie ik een “echte” fotoshoot deed. Het was zeer zeker wel even wennen en vooral alle mimiek die erbij kwam. Oh ja en ik wist geen hartjes te gooien en springen lukte ook niet echt, ja toch Raul?

Tijdens de breaks was het leuk om de fotos te zien en ook nog verder gezellig babbelen over van alles en nog wat. Ja ik heb ook weer gebruik gemaakt van de gelegenheid om de technische vragen te stellen.

Mocht hij volgend jaar weer naar Suriname komen, sta ik zeker weer op zn lijst voor een shoot (Ja ik heb de smaak te pakken!!!)

Raul, keep doing what you’re doing!

Hugs,
Debs (december 2010)

Rianne Geurtsen2006/2007

Heey, mijn naam is Rianne en ik woon in Doetinchem. Ik ben 18 jaar oud en zit nu in het examenjaar van ‘t vwo. Hierna wil ik Urban Interior Design gaan studeren in Utrecht, maar daarvoor moet ik eerst toelatingsexamen doen, dus dat wordt nog spannend. Mijn intresses liggen vooral bij leuke dingen doen met vriendinnen: veel uitgaan, lekker dansen en lol maken. Maar ook af en toe wat drinken en gezellig kletsen over vanalles. Verder werk ik bij Fred&Douwe en doe ik ook nog aan sport, namelijk kickboxen en streetdance en momenteel staat er in de schuur ook nog een mountainbike te verroesten waar ik in de zomer nog wel eens op ga fietsen.

Ik ben bij Raùl gekomen door pp2g. Via via kwam ik bij hem op zijn site en ik vond zijn foto’s onwijs leuk. Hij heeft een heel eigen stijl, die mij wel aansprak en eigenlijk wilde ik ook wel zulke foto’s van mezelf. Dus ik stuurde Raùl een note en zo maakten wij een afspraak voor een shoot.

Ik kwam bij hem en hij was heel relaxed, het eerste wat hij zei was ook zoiets van ‘doe alsof je thuis bent’. Na een beetje kennis gemaakt te hebben met elkaar kon de shoot dan beginnen. Het verliep allemaal heel vlot en ontspannen. Raùl gaf wat tips en aanwijzingen en ik deed gewoon wat ik dacht dat wel oké zou zijn. Tussendoor kon ik af en toe kijken hoe de shoot verliep, om zo mijn poses of andere dingen te verbeteren. Er was geen sprake van stress, alles verliep heel ontspannen wat erg prettig was en het resultaat van mijn foto’s vond ik dan ook super.

Mijn familie was er net zo te spreken over: mijn ouders bestelden nog wat exemplaren extra en de oma’s barstten in tranen uit, omdat ze het zo mooi vonden. Het blijkt dus wel dat Raùl gewoon the best is..
Dus Raùl, ga vooral zo door en ik zie jou en Liset vrijdag weer voor een nog beter vervolg !!

Liefs, Rianne
december 2006

Heeeey Raùl !
Daar was ik weer om even te vertellen hoe het vervolg geweest is. En inderdaad het was nog beter! Mede doordat we elkaar al een keertje eerder hadden gezien bij de vorige shoot. Zo wist ik toch al een beetje wat ik van een dagje bij jou kon verwachten. En ik merkte dan ook dat ik minder gespannen en zenuwachtig was. Hierdoor verliep de shoot naar mijn idee heel vlot en wel iets beter. Naderhand hebben we lekker genoten van Lisets kunstmaal uit de keuken en toen kon ik weer trots naar huis, met al mijn foto’s en extraatjes.
En inmiddels heeft er ook een derde vervolg plaats gevonden. Deze verliep echter wel iets anders, omdat ik een vriend mee had genomen. Op de een of andere manier voelde dat toch weer anders, omdat er de hele tijd iemand naar me zat te kijken. Hierdoor werd ik toch een beetje zenuwachtig en geremd in mijn doen en laten. Er heerste toch een kleine schaamte om gekke gezichten te trekken of kreten uit te slaan. Maar wederom heb ik Raùl snoeppot vol met lolly’s leeg mogen eten en patat gehaald als gezonde avondmaal. Zoals altijd was het super gezellig. En de volgende keer Raùl, gaan we zingen he? En ik denk dat ik dan toch weer alleen kom, want dat is toch fijner!
Liefs, Rianne
juni 2007

Zaista Bechan2010

Ik ben Zaista, 22 jaar oud en 1e jaars rechten student. Ik ben een shop, travel en chocolate addict als het aan mij lag deed ik dat 24/7 🙂

ooowh ja en niet te vergeten facebook is my drug en is het dus voor de hand dat ik Raul door facebook ken. This is my story how i became a photoshoot addict…..

Ik keek vaak naar het werk van verschillende fotografen en dus ook naar Raul’s foto’s. Bij Raul’s foto’s was het anders zijn foto’s raakten me gelijk, ze zijn extreme creatief en ik wist dat als ik ooit een shoot zou doen ik zowizo een shoot bij heb zou doen. Ik speelde al een hele poos met de gedachte om een shoot te doen,maar had altijd in mijn hoofd: wie ik en een photoshoot doen dat is een big no no, maar toch wanneer je Raul’s foto’s bekijkt “roepen” zijn foto’s je gewoon om een shoot te doen.

Op een dag was ik in een impulsieve bui en dacht nee en NU ga ik een afspraak maken voor een shoot. Opgewonden en met vlinders in mijn buik stuurde ik via facebook een berichtje naar raul . Ik kreeg al heel gauw een reactie van Raul en zo begon het maken van afspraken voor de geplande shoot. Toen de dag aanbrak was ik heel zenuwachtig want ik wist niet wat ik moest verwachten, maar Raul stelde me al gauw op mijn gemak. kon het vanaf het begin heel goed met hem vinden. De shoot verliep top. toen ik naar de foto’s keek had ik momenten van wow ben ik dat werkelijk. Raul weet de schoonheid van een mens heel goed te plaatsen in zijn foto’s.

Ik heb inmiddels al twee photoshoots achter de rug en het zal zeker To Be Continued zijn because each photograph is a story captured in a single moment en Raul weet dat in mijn ogen perfect te doen….

Zaïsta (december 2010)

Madhavi Doerga2010

Heyheyyy,

Mijn naam is Madhavi Doerga, ik ben 20 jaartjes jong en woon in Den haag! Ik ben 2de jaars rechtenstudente aan de Universiteit Leiden. Hiernaast werk ik nog parttime bij een advocaten/notariskantoor in Den haag als receptioniste. Uiteraard probeer ik ook nog van mn leven te genieten! Mijn hobby’s zijn lekker eten, koken, winkelen, dansen, films kijken en leuke dingen doen met mijn dierbaren. Ik vind dat tijd zo snel voorbij gaat, ik zeg altijd LiveLoveLife. Ik hou van fotografie omdat het een mooie manier is om jezelf, je dierbaren en mooie momenten vast te leggen.

Raul ken ik via een vriendin die shoots bij hem had gedaan. Ik heb daarna op zijn sites gekeken, en vond dat hij hele unieke en leuke foto’s maakte. Na lang aarzelen heb ik in 2009 een shoot bij hem geboekt. De eerste keer was ik zenuwachtig, dat poseren etc. was natuurlijk nieuw voor mij. Maar Raul is zo leuk in de omgang, en ik voelde me echt vrijwel meteen op mn gemak bij hem. Hij is vooral erg grappig :-p, en tijdens een shoot lachen we vooral wat af ..

Na mijn eerste shoot vroeg Raul mij een aantal keer voor een shoot, waarbij er specifieke poses etc. aan bod kwamen. Het resultaat hiervan waren hele mooie foto’s!! Raul heeft een bepaalde visie voor fotografie en hij noemt het zijn hobby, maar inmiddels is hij toch een doorgewinterde professional die een ieder in mooi daglicht brengt..

Voor iedereen is hij een echte aanrader, Raul is echt een toppertje!!

Byeeeeeexxxxxxxxx

Kavita Jiawan2010

Haii,

Mijn naam is Kavita en ben nu 21 jaar. Momenteel studeer ik geschiedenis op de lerarenopleiding (HBO) in Suriname.
Daarnaast ben ik in mijn vrije dagen werkzaam als freelance journalist voor Parbode en Hindulife Magazine. En het is zeker prettig om in dit vak uit te oefen en vragen jullie me niet waarom ik ervoor koos om geschiedenis te studeren (‘Wat heb je nou daar te zoeken’, zeggen anderen).
Ik ben vanaf jongsaf geintresseerd in mode en rond mijn 15e (nu ook hoor) droomde ik ervan voor een modeblad fashionreportages te maken in Milan, Paris, NY, Antwerpen etc!
Ik was al een tijdje geintresseerd in fotografie. Let wel: ik heb er altijd van gehouden om zowel achter als voor de lenzen te staan. Maar een echte shoot had ik dus nooit gehad.Dat kwam mede door mijn lengte. Ik ben n.l. 1.53 en hiermee kun je in de modewereld weinig bereiken. Toch wilde ik gewoon mooie fotos van mezelf hebben.
Vorig jaar in Juni las ik in de krant over Raul en zijn fotografie. Het artikel (en de prijs) sprak me aan en belde ik Raul meteen op voor informatie . Ik heb daarvoor nooit eerder als model voor de lenzen van een fotograaf gestaan, dus was dit heel nieuw voor mij. Maar toen ik Raul de eerste keer aan de foon kreeg, voelde ik me meteen op m’n gemak en was mijn antwoord meteen ‘ja’. Achteraf had ik de twijfels als zo’n fotoshoot wel goed is, want in Suriname is het nog niet zo ver wat mode/fashion en glamourfotografie betreft. Bovendien was ik bang voor oplichterij en dacht dat het zou kunnen dat deze wild vreemdefotograaf de fotos kan misbruiken. Toch besloot ik verder te gaan en had ik mijn eerste shoot.
Omdat ik op de dag van afspraak nog naar school moest om les te volgen en geen eigen vervoer had, boden die lieve Raul en Liset me aan om te komen halen op school (mensen die ik daarvoor nooit heb gezien). Ok, ik ging met en had mijn shoot. Ohja, en zoals iemand het heeft gezegd: Raul vraagt elke kwartier of je wat je wilt drinken!!!!! Ohja, ik werd gek van die snoepjes die op de tafel lagen en ja hoor, ik heb ze ook gegeten. Ze waren te verleidelijk!!!!
Maar over de fotoshoot zelf: Ik ben zelf van mening en zeg het ook aan een ieder dat Raul aan te raden is als je de eerste keer voor de lenzen gaat staan. Zeker als je niets van modelling weet!

In het begin van de shoot was ik stijf en wat verlegen (al sprak ik veel…you know that Raul:p), maar de resultaten waren superrrr mooi! Ik was zooo tevreden over Raul’s werk dat ik zelf een tweede shoot met hem had en ook die ging goed.
Raul en Liset are so a lovely couple en ze vullen mekaar wel aan, nietwaar? Ze deden de shoots samen…I so like that!
Na de prettige fotoshoots met Raul en Liset, heb ik wat meer inzicht gehad in fotoshoots en glamourfotografie en daarna begon ik me eigen ideetjes te krijgen. Die ideeen deed ik op van modebladen en fotos op het internet. En dit jaar werd mocht ik meewerken als model aan een Surinaams Make up boek. Ook die fotoshoot is super…vooral hoe men make up voor mij had gezet (I’m make up addicted)!Maar de shoot met Raul had toch iets anders. Iets waarvan ik juist hou..Zijn spontane karakter, denk ik!
Met hem kon ik goed babbelen.
Ook dit jaar heb ik een shoot met Raul gehad. at had ik vorig jaar al gepland, hoor!!!
And guess what!! Raul heeft me geprezen! yippieeeee!!!!!!!
Hij vond n.l. dat ik het dit jaar veel beter heb gedaan(vandaar dat ik in de krant naast hem mocht staan:p…i mean…my pic).
Ohja om even terug te komen op babbelen tijdens de shoot. Dat hebben we dit jaat ook gedaan en het was grensoverschrijdend, volgens mij!!hahahahahahaha Ja toch, Raul?
Ik heb Lisetje dit jaar wel gemist. Ik hoop dat ze next time wel op mijn shoot aanwezig kan zijn!!!!
Dus nu kijk ik uit naar een volgende shoot met hem. Maybe next year???

Raul, ik zal jou nooit vergeten en je weet: Liset, jij en ik delen een groot geheim:p Die zal ik zeker niet zeggen.

Mijn testimonials kunnen soms hoofdstukken zijn, maar ik zal Raul en jullie besparen!!

Odi, Bosies en Brazas,
KJ

Cynthia

Hallo…mijn naam is :Cynthia en ik ben bijna 37 jaar oud.
Ik woon in Amsterdam, heb een dochter van 15 waarover ik mantelzorger ben.Ik heb altijd heel veel ambities gehad, maar van vanwege persoonlijke omstandigheden kon ik niet alles realiseren.
Persoonlijk hou ik van fotografie,kunst schilderijen en ben gek op mooie foto”s van mezelf.Ik maakte in 2008 kennis met photo shoppenen ik was er helemaal weg van.Ik besloot toen om ooit een professionele fotograaf in te huren om mij blij te maken met een fotoshoot.
Via facebook kwam ik in contact met Raul en ik was verkocht! Ik liet er geen gras over groeien en besloot al snel een datum te plannen voor een shoot. Gelukkig kon ik ook snel terecht bij hem.Toen de datum naderde begon ik zenuwwachtig te worden,omdat ik niet goed wist wat me te wachten stond.Door veel in contact te hebben gestaan kon hRaul mij mij elke keer geruststellen en door te lezen op zijn website over wat je kon verwachten leefde ik naar de dag toe die ik wel spannend begon te vinden. Bij Raul aangekomen voelde ik meteen op mijn gemak,omdat hij die geruststelling ook uitstraalt. Al gauw waren we in de weer en voor ik het door had was het 4 uren verder…..ik heb respect voor de manier waarop Raul met zijn klanten omgaat, niet alleen oog maar ook een oor heeft voor jou als individu. Hele mooie fotos’s aan de shoot overgehouden en ga binnenkort weer voor mijn volgende shoot.Raul:in 1 woord:marvelous!.

Marcia

Hey people! ik ben Marcia. Een jonge dame van 24 jaar oud. Ik ben commercieel administratief medewerker. Doe dit helaas fulltime op het moment. Maar daar komt verandering in :D. Verder zit ik in een urban hip hop dancecrew. We hebben al een aantal shows gegeven. Ben sinds kort ook begonnen met freestylen. En mijn passie samen met dansen is dus poseren voor de camera..

Vanaf vroeger wilde ik al poseren voor de camera, alleen was ik er te verlegen voor en zat ook niet in de juiste omgeving.
Zo ging ik surfen op het internet. Via pp2g kwam ik terecht bij Raul. Ik vond zijn foto’s echt te gek. Dus ik moest toch echt even een reactie geven. En zo ben ik dus in contact gekomen met Raul. Na veel babbelen ging ik uiteindelijk toch zelf een shoot doen.
Mijn eerste shoot bij Raul.. Erg verlegen in het begin. Maar al gauw ging dat over. Gastvrij, aardig en gezellig is het bij Raul. Hij laat je zeker op je gemak voelen. Zo kan je je zelf zijn, en dat zie je dan ook op de foto’s.
Ik heb nu ook shoots bij 3 andere fotografen gehad. Het verschil merk je echt. Bij Raul kan je meer jezelf zijn en voel je je meer op je gemak. En zo ga ik ook graag terug naar Raul. Ben er niet voor niets al 3 keer geweest :D.

Ik vind dat Raul ook zeer creatief is. Hij komt met veel ideen, waar je zelf niet op zou komen. Zo doe je ook weer wat ervaring op. Door Raul ben ik ook verder gegaan. Raul heeft me motivatie en de moed gegeven om hierin verder te gaan. Nu heb ik wat contacten en ben ingeschreven bij diverse bureaus. Nog steeds vraag ik Raul om advies en kom graag terug om een shoot te doen bij Raul. De meest originele dingen komen toch vandaan bij Raul.

Melanie van Ommeren2010

Hi, Ik ben Melanie, 35 jaar oud. In het dagelijks leven Sales and Support desk representative.

Ik kwam met Raul in contact toen hij in Suriname was voor fotoshoots,en had ook reeds eerder over hem gehoord. Wilde zo graag ook mooie foto’s van mezelf hebben. Had dit eigenlijk nog nooit gedaan, los van amateurfoto’s maken met mn zus 🙂 , dus ik vond het heel spannend toen de dag naderde.
Het is werkelijk een hele ervaring op zich. De tijd vliegt zo om, je hebt niet eens door dat na afloop je een paar uur en een paar honderd foto’s verder bent!
Tussen mij en Raul klikte het al bij de eerste shoot. Raul is heel open en straalt spontaniteit uit . Dat heeft mij ook heel snel over de drempel heen geholpen en al snel leek het of we mekaar reeds jaren kenden. Over poses hoefde ik me niet druk te maken, hij heeft me heel goed begeleid. Ik voelde me net een professional model! Het resultaat loog er dan ook niet om .. ik was zeker DIK tevereden! In Augustus heb ik mijn vierde shoot gedaan 🙂

Melanie (december 2010)

Krishan2010

Heey!!
Mijn naam is Krishan!.. Ik ben 19 jaartjes oud. Ik woon in Den Haag. Ik studeer Management Assistent op het Mon3aan College Economie. Deze opleiding is niks voor mij:P.. Ik ben een uitdagend iemand, die meer wil zien en beleven in het leven. Ik ben creatief, barst vol van de energie en ben af en toe niet zo 100%:P. Dus niet zo verstandig om mij in een kantoorhokje te stoppen?:|. Ik heb ook een parttime baantje bij America Today in Den Haag. Heb het er hartstikke naar me zin. Want ben gek op kleding en mode. Zou later misschien wel een studie willen volgen in de Modewereldjee:D..

Verder hou ik van shoppe, uitgaan, lol maken en DANSE!! Ik heb mijn eigen dansgroepje.. We doen eigenlijk wel van alles en nog wat.. van buikdans tot klassiek en dan weer van streetdance tot Bollywood.. We variëren veel dansstylen met elkaar en daar komen veel mooie dingen uit:D..

Maaaaaarrrr!! Genoeg vertelt over MIJzelf:P.. nu gaan we ff Roellie de hemel inprijzen:D want dat verdient deze TOPFOTOGRAAF wel!.
Raul, is iemand waar je je helemaal thuis bij voelt, ik was de eerste keer gewoon heel open en eerlijk tegen Raul en Liset.. Bij Raul en Liset hoef je je echt voor niks te schamen… (ze hebben al genoeg gekke dingen meegemaakt en gehoord, toch Raul?(A):D)..

Ik ben aan Raul gekomen via pp2g.. Ik ging wel eens vaker op z’n page.. ik heb de resultaten altijd al mooi gevonden.. en vroeg me eens af wanneer ik nou eens ging?!.. Ik besloot toen een fotoshoot te doen voor me 19e verjaardag!.. en de mooiste foto die eruit zou komen.. die zou ik dan gebruiken voor een fototaart.. Maar ik ben meestal heel slim.. en doe dingen een beetje op het laatste moment:P.. Dus heb echt pas 2 weken voor me verjaardag gevraagd of ik een fotoshoot kon doen.. met alles haastig GOED en FANTASTISCH geregeld.. was het me toch gelukt om het vooor me verjaardag te regelen.. Het kiezen werd heel moeilijk omdat ik veel leuke foto’s had dankzij Raul. Had uiteindelijk een foto gekozen, maar de taart was niet gelukt zielig hea:P.. Maarr ik vond het niet erg van de taart, omdat de fotoshoot het leukste was dat ik had gedaan.. Als je je resultaten krijgt schrik je ervan omdat je niet verwacht dat ze ZO [email protected]#@ MOOI zijn:D.. het je werkt er ook zo hard naartoe.. samen met de begeleiding van Raul. Ik zal mijn shoot en al de gezelligheid die avond nooit en nooit vergeten.. het was echt een fantastische avond die ik nooit kan vergeten!!..

Ik wil nogmaals Raul en niet te vergeten Liset bedanken voor hun inzet en werk die ze voor mij hebben gedaan!! En voor al de leuke verrassingen die hij me steeds aanbied:P.. Hoop op meer langeeeee en leuke samenwerkingen!! En nog gefeliciteerd Raul met de publicaties enz.!

Dikke brazaaa!!! Krishh!!

Een fotoshoot bij Raul: MOET JE GEWOON DOEN!!! Wie niet waagt wie niet weet!!

Stefanie Albertzoon2010

Hi cyberworld!

Mijn naam is Stefanie Albertzoon, ik ben 17 jaar oud en ben geboren en getogen in Amsterdam.
Momenteel volg ik de studie Mode/Maatkleding op het ROC, ik ben erg geïntresseerd in the Fashion industry.
Acteren is een van mijn grote ambities, daarom weet ik nog niet zeker of ik mijn roeping wel heb gevonden in de opleiding die ik nu volg. Daarnaast hou ik me ook bezig met fotografie en modellenwerk bij Raúl. Het was al van kleins af aan mijn droom om model te worden.
Vanwege mijn lengte ( 1,65 ) zou ik het helaas niet kunnen maken als runway model, maar wel als fotomodel.
Daarom benaderde ik op 12 jarige leeftijd Raúl, ik vond hem op de profielensite Partypeeps ik was erg onder de indruk van zijn foto’s.
Van ‘t een kwam ‘t ander en was ik onderweg naar Delft samen met mijn moeder, ik was natuurlijk wel erg zenuwachtig en wist niet wat me te wachten stond. Toen we daar eenmaal waren voelde ik me al gelijk helemaal op m’n gemak en werd lekker verwend met alle lekkernij (snoep en versnaperingen) wat hij allemaal voor ons klaar had staan. Ik heb de shoot als heel leuk ervaren en naarmate de jaren verstreekte volgde er natuurlijk meerdere shoots.
Ik heb ook gemerkt dat Raúl veel vooruitgang heeft geboekt met zijn werk en hij moet zeker doorgaan met waar hij mee bezig is! Zelf heb ik ook heel veel van hem geleerd!

Dikke kus, Stefanie 🙂
december 2010

Marloes2010

Halloo,
ik ben Marloes & 18 jaartjes oud. Myn interesses zijn dansen, uitgaan en creatief bezig zijn. Ik ben dan ook net begonnen aan de studie Ruimtelyke Productpresentatie en Communicatie op Nimeto Utrecht.

Ik ben voor het eerst bij Raul gekomen door een vriendin van me, die foto’s had gezien van klasgenootjes. Dus wij meteen een shoot geboekt en daar stonden we. Eerst allemaal nog heel erg spannend natuurlyk, maar je voelt je vanzelf op je gemak. We kregen dan ook goed te eten & te drinken omdat de shoot wel even duurde. Een halve dag later hadden we onwys veel foto’s die ook nog errug mooi waren. Dit is wel een aantal jaartjes geleden.

Een hele tyd later bedacht ik me (omdat iedereen zo enthousiast was over onze foto’s) dat het wel erg leuk zou zyn om een shoot kado te doen aan n vriendin. De prys valt toch mee dus dat kon ik me wel veroorloven. Dus toen stond ik er weer, alleen dan met een andere vriendin, en toen kwam ik na een halve dag wéér thuis met een cd’tje vol met véél mooie foto’s.

Toen ik afgelopen jaar mn verjaardag aan het vieren was, kwamen we er met vriendinnen by dat het ook wel errug leuk zou zyn als we met zn allen zon shoot zouden doen. Als een soort van afsluiting: de een was verhuist, en de rest ging allemaal naar een nieuwe school. Dat betekent dat we elkaar weinig zouden gaan zien, en dat is ook zo, want vrye tyd hebben we haast niet 🙁 Dus ik raul weer gemaild, die natuurlyk weer onwys enthousiast was dat we weer eens langskwamen! Dus wy met zn vijven op naar Delft, en ondanks dat we met zoveel waren en er niet zoveel ruimte was, zyn we wéér met megaveel supermooie foto’s thuisgekomen.

Nu ik die mooie nieuwe foto’s op hyves heb gezet kryg ik allemaal enthousiaste krabbels van iedereen &doe ik een hoop reclame voor raul, want ik raad t natuurlyk iedereen aan om zulke vette foto’s te maken.

Echt een hele relaxte sfeer, prachtige foto’s en leuke ideeën..
Als ik weer wat kleding heb die nog niet op de foto staat ga ik zeker weer 😛
Helemaal top!

Bedank Raul!

Kussss Marloes.

Ashwen2010

Hey Hey nd Fawaka Raul…:P…

Mijn naam is Ashwen, ben 18 jaartjes. Zit op het Zadkine college in Spijkenisse waar ik
de opleiding Internationale Handel volg…. helaas kom ik er na 2 jaar achter dat dit
niet echt mijn ding is. En ben nu dus druk aan het brainstormen over wat ik dan wel
wil haha…(waar ik nu nog steeds niet achter ben gekomen).
Hiernaast werk ik ook nog Parttime in het weekend bij The Jack&Jones…
een beetje shopaholic kent deze vast wel… :D… Superleuk werk…
Hieruit kun je dus denk ik ook wel opmaken dat ook ik een shopaholic in me heb
en dat mode ook iets is waar ik niet zonder kan…

Verder ben ik een echte muziekliefhebber ik luister echt van alles van
Latin/R&B tot Trance/House behalve dan that geschreeuw named *hard-core…
Ook ben ik vaak te vinden in The Gym ben een echte fitnessfreak..!! Daar doe ik ook aan
fitness/bodycombat/bodypump <---Things that make me feel ..WHEOOAW... :S..:) Krijg er alleen de laatste paar maandjes jammer genoeg geen tyd meer voor 🙁 ->(B-Combat/B-Pump)
Koken hah daar hou ik ook van maak van alles en nog wat klaar expirimenteer en maak de raarste soms lekkere en soms wat mindere :S.. gerechten klaar… Hierover had ik het ook tijdens de shoot toen Raul een Surinaams receptje aangesmeerd :P… Bakkabhaaat… ;)..Haha..

Nuff bout me… kan zo nog 5 page’s doorgaan… De fotoshoot @ Raul.
Kheb dan niet zo vaak een fotoshoot gedaan maar de sfeer bij Raul nd Liset is echt great…
Lekker ontspannen nd Relaxd. Raul nd Liset doen echt ontzettend veel moeite om je helemaal op je gemak te laten voelen…!!
Voor de koekiemonsters onder ons.. hij zorgt ook nog voor heel wat lekkere hapjes op tafel… Tip.!!
als je naar de shoot komt zorg dan dat je dorstig bent hihi… want ong. elk kwartier vraagt Raul je of je wat te drinken wilt ..haha… Wat ook heel leuk is dat als je bij Raul een Fotoshoot doet dat als jij nog leuke idee’tjes hebt dat je dat gewoon kan doen..!! Example: Ik heb er konijnen oortjes mogen eten :S…Weard..maar waar… wel die neppe dan ..:P….!?!?
Al die leuke ideeen en alles worden terplekke verzonnen en deze Spontaniteit van Raul nd Lizet maken het telkens weer een verassende Shoot..:O.!! En de foto’s liegen er ook niet om…!! 😉

Een fotoshoot bij Raul in het kort: Ontspannen, Relaxd, Gek..Funky Freaky…SUPERGezellig..!!

Dus ik zou zeggen zoek je een fotograaf die foto’s van je maakt waarvan je als je het resultaat bekijkt ..WOOWW.. zegt en iemand met een hele Relaxte omgang. Die zijn best doet voor jou, om je je zo goed mogelijk op je gemak te laten voelen. Nd waarbij je all je Crazy idea’s nd poses kan uitproberen.. Maak dan een afspraak voor een shoot bij Raul nd Liset….!!! Cuz They Frikkin Rock…!!!

Mij zal je zeker nog een keer zien langskomen bij Raul … omdat een shoot bij Raul gewoon te gezellig is…!!

Ciaooooo…….
Ashwen A.

Cynthia2010

Mijn naam is Cynthia en ik ben 25 jaar ‘jong’ en ik kom uit Amsterdam. Mijn hobby’s zijn winkelen, uitgaan, mijn hondje enne.. nog meer winkelen 🙂
Ik weet niet meer precies of ik eerst op de site van Raúl kwam of andersom maar via Partypeeps zijn wij in contact gekomen. Ik heb al vaker het idee gehad om een keer ‘echte’ foto’s te laten maken, dus mooi geposeerde foto’s maar om de 1 of andere reden is het er nooit van gekomen. Dit komt ook omdat de prijzen vaak zo hoog zijn en toch ook een soort van schaamte om te gaan poseren zonder ervaring tegenover iemand die je niet kent. Wat dat betreft bood Raúl dus de uitkomst, zijn prijzen zijn niet alleen (absurd) laag maar hij’s dus ook gewend aan onprofessionele modellen.
Op zijn site stond al vermeld dat hij de komende maanden geen plek meer had voor een photoshoot, maar wat mij betreft kwam dat goed uit want dan had ik nog wat tijd om wat overtollige pondjes kwijt te raken zodat ik op mijn best op de foto kon. Helaas of gelukkig had Raúl al over 2 weken een gaatje vrij en kon ik dus kiezen òf op de foto gewoon zoals ik ben òf nog wat maandjes wachten totdat ik vond dat alles weer strak en mooi was. Ik besloot voor het eerste te gaan en het er toch maar op te wagen.
De afspraak stond dus en 2 weken later was ik samen met een vriendin van mij op weg naar Delft. We hadden geen idee wat we er nou van moesten verwachten en ik vond het toch wel erg spannend.

Eenmaal bij Raúl thuis aangekomen was de spanning al snel verdwenen. Wat ik wel jammer vond was dat ik te horen kreeg dat ik nog best bescheiden was gebleven met de hoeveelheid kleding die ik had meegenomen! Ik had me ook echt ingehouden omdat ik niet te overdreven veel mee wou nemen, maar nu weet ik dus dat ik de volgende keer gewoon kan gaan pakken alsof ik 2 weken op vakantie ga!
Niet veel later arriveerde Liset ook en toen werd het zelfs nog gezelliger.Ik had nog nooit geposeerd maar dankzij de tips van Raúl én Liset heb ik uiteindelijk een hele hoop mooie foto’s aan die avond overgehouden!
De tijd vloog ook voorbij, voordat ik het wist waren we al 5 ½ uur en honderden (!!!) foto’s verder. En dan pas komt het moeilijkste gedeelte… want welke foto’s laat je afdrukken als je zoveel keus hebt?

Het is zeker voor herhaling vatbaar, alleen zorg ik dat ik de volgende keer wel helemaal strak ben als ik op de foto ga.. misschien hoef je dat ook wat minder te photoshoppen 😉
Kus Cyn

Veronique2010

De allereerste keer dat ik bij Raul kwam, was ik doodzenuwachtig. De eerste foto’s waren dan ook erg ‘vast’. Gelukkig wist Raul precies hoe hij iemand gerust kon stellen en de foto’s zijn na de eerste paar fantastisch geworden. Raul is een rustig, positief en respectvolle man, die weet waar hij het over heeft en fantastische foto’s maakt. Niet voor niets is hij meerdere keren eerste geworden in wedstrijden!!!! Ik heb nu meerdere fotoshoots met verschillende fotografen gedaan en het liefst ga ik toch naar Raul. Het is super om met hem samen te werken. Gastvrij etc. etc. etc. Zeker een aanrader!!! Zeker doen. Het geeft je modellencariere zeker een boost

Veronique, december 2010

Tania Tamara Martinez Castro2010

Hola, Ik ben Tania Tamara Martinez Castro. Ben 18 jaar oud.
Ik volg als opleiding verzorgende IG, en ben van plan om daarna door te gaan als verplegende. Mijn doel is uiteindelijk om voor het rode kruis te gaan werken internationaal.
Heb hiervoor twee jaar schoonheids specialiste gevolgd en kapster. Nou kapster was niks voor mij maar schoonheidspecialiste wel. Ik doe ook graag gezichtsbehandelingen en make-up. Ik ben ook gespecialiseerd in masseren, dit doe ik als hobby en ook soms als werk. Ik vind het wel leuk om kapsels te maken en om in te vlechten. Maar voor knippen vergeet het maar, dat zou dan niet goed komen !!
Mijn hobby’s zijn dansen, tekenen, poseren, masseren en veel meer!
Ben op mijn 4e begonnen met flamenco en ik geef nu professionele optredens. Je kan me ook bereiken voor salsa workshops en optredens. Ik heb 1 jaar les gegeven in salsa, maar ben er mee gestopt vanwege persoonlijke redenen.

Nou genoeg over mij…!!!
Heb Raúl Neijhorst leren kennen via pp2g. Ik was daar gewoon aan het surfen en ik kwam toevallig op zijn pp2g pagina terecht. Heb al eerder fotoshots gedaan dus ik vroeg hem als hij met mij samen wou werken.

We hebben kennisgemaakt via msn en we hebben daar ook veel gepraat. Uiteindelijk hebben we een afspraak gemaakt op 19 augustus 2006.

Ik was samen met mijn vriend David gegaan en heb gelijk samen met hem een shoot gedaan.
De shoot verliep heel erg goed. Het was heel erg leuk en gezellig!! Ik denk té gezellig !! Haha, het was heel erg uitgelopen qua tijd, maar ja maakt toch niet uit? Hé Raul ??

Ik vind Raúl en Liset echt super! Ze zijn heel erg vrolijk en heel relaxed om mee te werken. Zoals ik al zei tegen Raúl, ik vind hem echt een Topfotograaf.

De resultaten van de foto’s zijn echt geweldig. Bedanktttttt!!
Nou zie je vast wel een keertje he, of als model of als visagiste,

Nou tot snel
Groetjesss
Tania