Fotostudio aan huis

De informatie

Het is ook  mogelijk dat we thuis bij jou een fotostudio maken. Het voordeel is dat je dan in je eigen vertrouwde omgeving de fotoshoot kan doen en je niet uit huis hoeft. Zeker als je veel kleding hebt of mobiel wat beperkter bent is een fotostudio aan huis een hele mooie optie!

Voorbeeld van een fotostudio bij iemand in de woonkamer.
Fotostudio aan huis

Ik kom dan met mijn achtergrondsysteem, achtergrondrollen en natuurlijk ook fotocamera en toebehoren bij jou thuis.

Studio aan huis: wat heb je nodig

Let er wel op dat we genoeg ruimte nodig hebben. Het liefst een ruimte van 50+ m2 waarbij de breedte (voor de rollen en lampen) minimaal 4 meter is en de diepte (om te kunnen staan en vrij te kunnen werken) 8 meter is. Hoe meer vrije vloerruimte we hebben, hoe meer ik met het perspectief kan werken, waardoor ik dan o.a. meer mensen in 1 frame kan fotograferen.

We blokkeren altijd 4 uur voor een sessie thuis, maar dit is inclusief op – en afbouw van de spullen. Effectief heb je dus 2 ½ – 3 uur voor fotografie, maar dat is meer dan voldoende voor de meeste mensen.

De kosten

Fotograferen met een studio op locatie is vanaf 550,- Dit is exclusief reiskosten en eventueel andere bijkomende kosten (bv weekendtoeslag)

Hier vind je wat voorbeelden van klanten die je voorgingen met de studio aan huis. De foto’s zijn gemaakt in de woonkamer (voorzaal) of in een extra kamer.

Reserveren

Ben je nu ook enthousiast geworden en zou je ook graag willen dat ik aan huis kom met de studio? Stuur dan gerust een mail of berichtje. Let er wel op dat je tijdig reserveert. Vanwege de reistijd moet ik de dag en het tijdstip goed plannen. Ik moet dan ruimte in de agenda hebben om ook eventueel andere afspraken in te kunnen plannen.

Voorbeeld van een studio in een extra kamer
Een mooie ruimte voor een fotostudio aan huis