Jarig!

Ik ben jarig! En wie jarig is… trakteert!

Daarom heb ik speciaal voor jou kortingen op producten/nabestellingen die kunnen oplopen tot wel 40(!) procent.

De kortingen zijn geldig tot 1 maart 2021, daarna gelden de reguliere tarieven.

Afdrukken

Afdrukken van jouw foto’s kan in vele formaten. Van 9 x 13 cm tot meters groot. Op alle afdrukken geven we 10% korting en voor de populaire maten 10 x 15 cm en 13 x 18/19 cm geven we 40% korting!
Een afdruk kost dan i.p.v. 4,50 maar 2,70!

Acryl • Dibond • Forex • Canvas

Een kwalitatief goede vergroting aan de muur laat foto’s van jouw gemaakte shoot echt tot leven komen. Materiaalkeuze is daarbij erg belangrijk en persoonlijk. Zelf ben ik fan van Acryl en Acryl/Dibond, het oogt robuust en door de fijne kleuren en contrasten geeft het diepte aan jouw foto. Je ontvangt nu 10% korting op een product.

Prijzen van vergrotingen op diverse materialen

Albums

Op dit linkje kan je alle albums bekijken. We geven je voor het album
” Wallet ” een korting van 10%.

Hoge Resolutie

De foto’s uit de shoot worden standaard op internetresolutie geleverd. Groot genoeg voor online gebruik, maar te klein om zelf af te drukken. Het liefst druk ik de foto’s voor jou af. Als fotograaf met nu bijna 18 jaar ervaring [wow, ik word écht oud!], is er contact met de beste afdrukcentrales en heb ik ervaren hoe foto’s het best tot hun recht komen qua kleur, scherpte, contrast, etc.

Maarrrrrr… we weten dat vele van jullie ook graag zelf willen afdrukken. En zoals ik in de nieuwsbrief aangaf: we willen de backups gaan uitfaseren. Ik bied jou de mogelijkheid om de originele hoge resolutie bestanden over te nemen.

De vaste prijs van alle bestanden van de shoot in hoge resolutie is normaal 200 euro.

Maar omdat ik jarig ben, geef ik je tot 1 maart 2021 eenmalig een korting. Je betaalt dan voor:

  • Shoots t/m 2014: €125
  • Shoots 2015 t/m 2017: €150
  • Shoots 2018 t/m 2019: €175
  • Shoots 2020 t/m heden: €185

Heb je meerdere shoots gedaan? Stuur even een berichtje, dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken.

Om er zeker van te zijn dat je de foto’s over zoveel jaar nog hebt, raden wij je daarom aan om de bestanden ook af te nemen voor in eigen beheer.

Suriname Beken(d)t

In 2015 kwam ik met het boek Suriname Beken(d)t uit. Een boek met onthullende portretten en verhalen van 75 Surinaamse sterren. 75 bekende Surinamers en verborgen parels. In 2017 kwam deel 2! Wederom 75 toffe Surinamers! De 2 boeken zijn een musthave en ook gewoon supernice om cadeau te geven. Speciaal voor jou, krijg je 40% korting op het 2e deel. Gebruik de code: ” raul ” via www.surinamebekendt.com/winkel

Welke namen vind je in de boeken? Denk aan Humberto Tan, Gerda Havertong, Jorgen Raymann, Berget Lewis, Roué Verveer, Remy Bonjasky, Ranomi Kromowidjojo, Erwin de Vries+, Aliyah, Anthony Nesty en nog veel meer! En ook de “verborgen parels” als Giorgio Tuinfort, Monique Mannen en Harald Hasselbach. Teveel om op te noemen!