Kids Fotoshoot

Raul Neijhorst originele en creatieve kinderfotograaf

Je kleine is 6+ maanden oud en je wil graag een leuke fotoshoot van je kleine! En als je er toch eenmaal bent, meteen leuke gezinsfoto’s.

Hoe ziet een kids fotoshoot bij ons eruit?

Je komt gezellig bij ons langs in de ruime studio in Pijnacker. Pijnacker? Ja, dat ligt een beetje in de driehoek: Den Haag – Zoetermeer – Rotterdam. En als je een vierkant wil maken, dan kan je Delft er ook bijbetrekken :p

We fotograferen tot en met 1 maand de newbornbaby’s en vanaf 6 maanden pakken we de kinderfotografie weer op en fotograferen we kindjes vanaf 6 maanden. Dat kunnen de leuke sitters zijn, de eigenwijze 10-11 maanden shoots, de 1 jarige en/of cakesmashshoots, de mooie fase tussen de 1 en 2 jaar, de twee is nee fase of de stoere 4jarige die alle poses voor-en nadoet!

De fotoshoot duurt 1 1/2-2 uur. Dat lijkt lang, maar ik neem graag de tijd voor een shoot. Natuurlijk houd ik rekening met de spanningsboog van de kleine, maar juist omdat ik de tijd neem merk je dat de kids helemaal los komen. In het begin is het altijd even wennen, dan groei je naar een punt waar ze helemaal los gaan en op een gegeven moment zijn ze moe of het gewoon zat. Maar dan hebben we al de mooiste foto’s kunnen maken 😉

In de tijd dat je de kleine aan het omkleden bent, bewerk ik meteen een paar foto’s. Alle gemaakte (ja alle! ) krijg je gelijk mee, inclusief de paar die ik bewerkt heb. We maken minimaal 200 foto’s en ik probeer tussen de 5 en 15 foto’s te bewerken. Dit krijg je allemaal gelijk mee (ja gelijk!) op een usb en als je achteraf nog een paar foto’s bewerkt wil hebben is dat uiteraard geen probleem.

Ook voor afdrukken, vergrotingen, fotoalbums e.d. kan je bij ons terecht.

Maar nu eerst: mooie foto’s maken 😊

Tot snel in de studio in Pijnacker voor een mooie kidsfotosessie! <3