Newborn Fotoshoot

Raul Neijhorst, originele en creatieve newbornfotograaf

Gefeliciteerd! Je bent bevallen van een nieuwe wereldburger, of misschien wel 2! Of verwacht die binnen nu en 9 maanden 😉

Als newbornfotograaf doe ik graag je newbornfotoshoot! Dit doen we het liefst tot maximal 4 weken oud. De jongste baby die we ooit fotografeerde was 2 dagen jong en kwam helemaal uit Amersfoort naar onze studio te in Rijswijk (toen zaten we nog niet in Pijnacker). En de oudste ergens rond de 7-8 weken, maar onze limiet is wel echt 4 weken. Als de baby ouder is dan heb je de kans dat ze veel  minder lang en veel minder diep slapen.

Wanneer reserveer je het beste? Bij voorkeur als je nog niet bevallen bent. Dan kunnen we alvst een datum inplannen, ongeveer 3 weken na je uitgerekende datum. Beval je dan 1 week eerder of 1 week later, dan zitten we qua tijd nog helemaal goed. Maar ook als je al bevallen bent mag je contacten, maar het liefst wel zsm. Soms is er op korte termijn plek, maar vaak genoeg is de gemiddelde wachttijd voor een plekje 4 weken en dan kan het dat we je moeten teleurstellen.

Als we dan eenmaal een afspraak hebben en je komt gezellig naar de fotostudio te Pijnacker, dan zorg ik ervoor dat het lekker warm is. Ja, warm voor de kleine. We raden dan ook aan voor de volwassenen om je niet te warm aan te kleden, omdat het behoorlijk warm kan zijn in de studio voor de kleine.

De newbornsessie doen we voor een deel zonder kleding. De baby dan he 😉 En een deel van de newbornshoot doen we gewrapt in doeken. Dit geldt voor de baby :p

De fotoshoot duurt 2-4 uur. Dat lijkt lang, maar ik neem graag de tijd voor een shoot. En we zijn afhankelijk van de kleine of de kleintjes als je een tweeling newbornshoot hebt geboekt. Maar geen zorgen, voor je het denkt is de tijd om! En voor de ouders die moe zijn, we hebben een (slaap)bank in de studio, dus als je even wil uitrusten, is dat geen probleem!

In de tijd dat kleine gevoed wordt, bewerk ik meteen een paar foto’s. Alle gemaakte (ja alle! ) krijg je gelijk mee, inclusief de paar die ik bewerkt heb. We maken minimaal 200 foto’s en ik probeer tussen de 5 en 15 foto’s te bewerken. Dit krijg je allemaal gelijk mee (ja gelijk!) op een usb en als je achteraf nog een paar foto’s bewerkt wil hebben is dat uiteraard geen probleem.

Ook voor afdrukken, vergrotingen, fotoalbums e.d. kan je bij ons terecht.

Maar nu eerst: mooie foto’s maken 😊

Tot snel in de studio in Pijnacker voor een mooie newbornfotosessie! <3

Click hier voor wat voorbeelden