Algemene Voorwaarden Suriname

Een goede klantrelatie is belangrijk en daarom  maken wij graag duidelijke afspraken. Deze vind je terug in de onderstaande algemene voorwaarden.

Algemeen
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten van Pure Visions/Raul Neijhorst.

De fotograaf kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt tijdens de fotoshoot.

Bij het afnemen van producten en diensten ga je automatisch (stilzwijgend) akkoord met deze voorwaarden. Heb je tegen deze voorwaarden bezwaar, dan kan je dat enkel schriftelijk en binnen 48 uur na het maken van de afspraak kenbaar maken.

Afspraak
Er wordt een dag en tijdstip overeengekomen voor de fotosessie. Je wordt verwacht in een tijdsblok van een kwartier voor en tot een kwartier na het afgesproken tijdstip. Als je afspraak bijvoorbeeld om 10:00 uur is, kan je tussen 09:45 en 10:15 arriveren. Mocht je onverhoopt buiten dit tijdsblok moeten arriveren, bel, app of sms dan gerust even (+5977528987 / +31629205939).


Kleding/make-up/haarstyling
Tenzij anders afgesproken, verzorg je je eigen kleding/garderobe en make-up/haarstyling.


Contract
Wij werken altijd op contractbasis. In het contract staan voornamelijk het auteursrecht en het portretrecht vastgelegd.

Cadeaubon
De geldigheid van een cadeaubon uitgegeven door Pure Visions/Raul Neijhorst is een jaar na uitgifte. De geldigheidsdatum staat vermeld op de bon. De bon is niet inwisselbaar voor contanten. Wel mag de bon worden overgedragen op een ander persoon of ander soort sessie.


Voorschot
Voor het reserveren van de fotosessie betaal je een voorschot van 50 euro || 50 USD || 2500 SRD. Dit kan worden voldaan d.m.v. een betaallink (als je een rekening in NL hebt) of op een lokatie in Suriname. Het eindbedrag van de fotosessie wordt verrekend met het voorschot op de dag van de fotosessie.

Annuleren*

Er kan natuurlijk altijd wat gebeuren waardoor je de ingeplande afspraak niet meer na kan komen. Echter wordt er tijd voor jou vrijgemaakt waardoor er geen andere fotosessies in de studio ingepland kunnen worden. Jouw gereserveerde tijdsblok (meestal 2-3 uur) kan niet meer gevuld worden.

Daarom zijn er bij het annuleren* van de afspraak annuleringskosten.
De kosten bedragen:

  • Meer dan 14 dagen voor de afspraak: geen annuleringskosten.
  • Tot 14 dagen (= 336 uur) voor de afspraak : 25 euro annuleringskosten.
  • 2 tot 10 dagen voor de afspraak (= 48 tot 240 uur) : 50 euro annuleringskosten.
  • Annuleren maximaal 48 uur voor de afspraak: 100 euro annuleringskosten.

*Onder annuleren wordt ook het verschuiven/verplaatsen van de afspraak bedoeld.

Indien je de afspraak wilt wijzigen of annuleren op korte termijn, doe dit bij voorkeur telefonisch.

Als je afspraak meer dan 14 dagen voor de ingeplande datum wordt geannuleerd, kan het reeds betaalde voorschot als tegoed worden meegenomen bij een nieuwe afspraak. met een geldigheid van 12 maanden. Indien het bedrag moet worden teruggestort, brengen we 10 euro administratiekosten in rekening.

—–//—–